Jump to content

Welcome to NikonForums.com
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

I am still here


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
Patrick9

Patrick9

    Forum Veteran

  • Forum Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 355 posts
  • Country Flag
  • LocationMurfreesboro Tennessee

Site Supporter

Sorryall.I am still here . Just having a LOT of browser problems. I can get on here and Pentax Forums using microsoft Edge. on and able to do anything other than just browse. I have switched to back to   Fire Fox since Edge is being scammed and my keys continually redirect me to a scam page.  I end up having to depower and reboot to get out of the loop. Fire Fox does not do this. Problem is Fire Fox only lets me browse these 2 forums. I can not post anything using Fire Fox. These 2 forums seem the only ones being effected on FF. It took me 3 tries to get on here tonight  on Edge to post this. Just to let you all know I am not gone. I am checking in , just having a lot of problems with my browsers. .  Hopefully I can get this fixed before to long.  



#2
Merco_61

Merco_61

    Nikonian

  • Premium Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9,296 posts
  • Country Flag
  • LocationUppsala, Sweden

Site Supporter

Have you tried upgrading Java and Flash to the latest versions? I don't know what scripting the site uses, but those two are usually the culprits.

Does IE work? It is usually better behaved than Edge from what I've seen (not that I use either if I can avoid them as I am a mac user since the System 7 days.)



#3
ScottinPollock

ScottinPollock

    Forum Veteran

  • Forum Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 648 posts
  • Country Flag
  • LocationWest Slope Northern Sierra Nevada

Have you tried upgrading Java and Flash to the latest versions? I don't know what scripting the site uses

 

It ain't Java or Flash as I have neither and the site works fine (although I use Chrome, not FF).



#4
Merco_61

Merco_61

    Nikonian

  • Premium Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9,296 posts
  • Country Flag
  • LocationUppsala, Sweden

Site Supporter

The page coding uses some java classes, though. I haven't sat down to debug what it does... It might be that it skips to alternative lines using Chrome but expects java in Edge, IE etc.

Skärmavbild 2018-02-25 kl. 20.37.59.png



#5
ScottinPollock

ScottinPollock

    Forum Veteran

  • Forum Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 648 posts
  • Country Flag
  • LocationWest Slope Northern Sierra Nevada
That's JavaScript, not java. Two entirely different things. JavaScript is interpreted by all modern browsers.

#6
TBonz

TBonz

    Sportz Guy

  • Premium Member
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,645 posts
  • Country Flag
  • LocationOn A Field Somewhere...

Site Supporter

Haven't had issues using Chrome or Safari...don't think I've tried Firefox here...



#7
Patrick9

Patrick9

    Forum Veteran

  • Forum Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 355 posts
  • Country Flag
  • LocationMurfreesboro Tennessee

Site Supporter

Have you tried upgrading Java and Flash to the latest versions? I don't know what scripting the site uses, but those two are usually the culprits.

Does IE work? It is usually better behaved than Edge from what I've seen (not that I use either if I can avoid them as I am a mac user since the System 7 days.)

Edge works but it constantly redirects me to scammers. 1?2 the time I end up having to reboot to get out of the loop it sets up. Fire Fox the new edition says it does not use Java or  flash having its own systems for them. I have them updated any way. I am now trying Chrome


Haven't had issues using Chrome or Safari...don't think I've tried Firefox here...

Chrome seems to be working.


I may have found the problem. I just had a new tab open up in Chrome. I initate it . It said that my Microsoft firewall detected suspicious incoming  I thought that fre wall had been shut down. I run 2 other programs for antivirus/firewalls. Just went back to a system I have had great luck with. So for a couple of months I will be running 2 programs till the subscription runs out on Mcafee. I am thinking that firewall  may be the problem.



#8
Patrick9

Patrick9

    Forum Veteran

  • Forum Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 355 posts
  • Country Flag
  • LocationMurfreesboro Tennessee

Site Supporter

Nope the Firewall ain't it. only running the new one other 2 are turned off.